Dr.Yaëlle Dekeyser & Dr. Aezam Katooni Zadeh
  • Welkom
  • Raadplegingen
  • Praktijk
  • Andere disciplines
  • Contactinformatie
  • Wachtdienst

Huisartsen

Dr. Yaëlle Dekeyser

Dr. Yaëlle Dekeyser studeerde in 2015 met onderscheiding af aan de KU Leuven als arts. Nadien bekwaamde zij zich in de huisartsgeneeskunde in de Brusselse deelgemeente Sint-Jans-Molenbeek en in Tienen. In januari 2018 startte zij een eigen praktijk in Kessel-Lo.

De huisarts heeft een specifieke interesse in het behandelen van kinderen en gynaecologische klachten. Er worden ook kleine heelkundige ingrepen uitgevoerd (hechten van wonden, behandeling wratjes,...).
​
Steeds wordt gestreefd om een zo kwalitatief mogelijke geneeskundige verzorging aan te bieden op maat van de individuele patiënt en met aandacht voor wetenschappelijke onderbouwing.

​De dokter is Erkend Arts bij de Politie en Defensie. Tevens was zij tot voor kort werkzaam op de consultatiebureau's van Kind & Gezin.

Dr. Aezam Katooni Zadeh

Dr. Aezam Katooni Zadeh studeerde in 2000 af als arts in Iran. Zij behaalde een doctoraat (PhD) in de Biomedische Wetenschappen in 2010 in Leuven. Nadien volgde zij de opleiding huisartsgeneeskunde aan de KU Leuven ( 2018-2020). In Iran werkte zij als universitair docent, wetenschappelijk onderzoeker en arts.

Aezam staat graag dicht bij mensen. Zij neemt graag tijd voor haar patiënten. Zij heeft als huisarts een taak als gezondheidcoach waarbij er naast het stellen van een juiste diagnose en behandeling, voldoende voorlichting gegeven wordt, op maat van elke patiënt, over aandoeningen, preventie en gezonde levensstijl.

Aezam heeft een bijzondere interesse in inwendige geneeskunde, pediatrie, dermatologie en gynaecologie. Er worden ook kleine heelkundige ingrepen uitgevoerd ( hechten van worden, behandeling wratjes,...).

Naast haar moedertaal (Perzisch), spreekt zij Nederlands, Engels en Frans.






Bereikbaarheid

Afspraken kunnen online via deze website gemaakt worden.
Voor praktische vragen kan je de dokter een e-mail sturen via het contactformulier (NIET voor medische vragen of attesten)


Tarieven & GMD

Beide artsen zijn volledig geconventioneerd.
Dit wil zeggen dat de wettelijk vastgelegde tarieven door het RIZIV worden gevolgd.
Er is de mogelijkheid om met Bancontact en Payconiq te betalen.

Het Globaal Medisch Dossier (GMD)

Het GMD zorgt ervoor dat je medisch dossier op één plaats bewaard wordt. De huisarts en jijzelf krijgen hierdoor een volledig beeld van je gezondheidstoestand. Het uitwisselen van gegevens en doorverwijzing naar de specialist en andere zorgverleners gebeurt hierdoor, indien nodig, vlotter (bijvoorbeeld bij een ziekenhuisopname). Ook preventieve onderzoeken en vaccinaties kunnen zo beter opgevolgd worden. Patiënten met een GMD betalen minder remgeld voor een raadpleging. Het meebrengen van je identiteitskaart of ISI kaart (voor kinderen jonger dan 12 jaar) volstaat om voor één jaar het GMD in orde te brengen. Je kan op elk moment vragen om je dossier door te geven aan een andere huisarts. De huisarts zal je hierbij helpen. Heb je nog vragen hierover, stel ze gerust aan je huisarts.



Voorschriften- en attestenbeleid



Het RIZIV (Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering) en de Orde der Geneeesheren verbieden artsen om voorschriften en attesten af te leveren zonder de patiënt te hebben gezien. De huisarts kan dus alleen tijdens een raadpleging of huisbezoek voorschriften of attesten afleveren en niet op telefonische aanvraag.

Voor het invullen van attesten maak je dus best een afspraak. De dokter mag alleen attesten schrijven die stroken met de waarheid. Vraag alleen wat redelijk, echt en verantwoord is.
​
Ook voorschriften kunnen enkel tijdens de raadpleging worden opgemaakt. Voor nieuwe medicatie dien je altijd op raadpleging langs te komen. Voor de verlenging van chronische medicatie worden tijdens de raadpleging voldoende voorschriften meegegeven tot het moment dat een nieuw medisch onderzoek nodig is. 


Privacy - GDPR


Sinds 25 mei 2018 is de nieuwe wet op de privacy van kracht. Deze Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) of beter bekend als de General Data Protection Regulation (GDPR), gaat uitgebreid over het beheer en de beveiliging van de persoonlijke gegevens van de Europese burgers.

Deze belangrijke Europese maatregel beschermt nog meer uitgebreid de privacy van elke Europese burger en dient strikt te worden toegepast.
In deze huisartsenpraktijk wordt een up-to-date databeheer uitgebouwd, waarbij alle gegevens op een veilige en beveiligde manier bewaard worden:
  • De arts is gebonden aan het beroepsgeheim. 
  • De PC's zijn beveiligd tegen virussen en malware en via diverse paswoorden voor de screensaver, voor het medisch dossier, voor het afspraken programma, voor eHealth en andere communicatie programma's.
Aan de patiënten wordt een "informed consent" gevraagd, een akkoord om uw algemene en gezondheidsgegevens te bewaren, een akkoord om uw gegevens - indien nodig - uit te wisselen met andere gezondheidswerkers. Bij al de patiënten met een GMD wordt dit automatisch geactiveerd na het inlezen van de identiteitskaart. Indien u dit niet wenst dient u de dokter hiervan te verwittigen.

Deze nieuwe wetgeving houdt ook in dat alle data (labo, brief, voorschrift, attest) nog alleen aan de persoon zelf kan en mag verstrekt worden. Gegevens doorsturen per fax of per mail zijn niet meer toegelaten.

Elke patient heeft nu ook het recht tot transparantie van zijn/haar gegevens, van inzage, van correctie evenals het recht op gegevens te wissen, beperking van verwerking en het recht op overdracht van de gegevens.

Deze nieuwe wetgeving houdt in dat uw persoonlijke en gezondheidsgegevens enkel verzameld worden voor welbepaalde, uitdrukkelijk omschreven en wettelijk gerechtvaardigde doeleinden.
​
Meer info op de website van de Privacycommissie.
  • Welkom
  • Raadplegingen
  • Praktijk
  • Andere disciplines
  • Contactinformatie
  • Wachtdienst